Rólunk

Számokban

>10 000 m2
raktárterület
25
dolgozó
6
Mercedes-Benz Actros
Óriási raktárterületünk biztosítja a piac igényeihez folyamatosan igazodó árukészletünk magasszintű raktározását, gépjárműveink pedig nagy rugalmasságot biztosítanak partnereink gyors és pontos kiszolgálásában.

Fejlődésünk

1996
Az Enger Kft. magánvállalkozási formában elindul, majd hamarosan társas vállalkozássá alakult át.
2003
Elkezdődik a távol-keleti termékek importja, illetve az export tevékenység is. A kínai kapcsolatok mellett megjelentek a német, román, török, horvát, szerb és lengyel partnerek, melyek termékei jól kiegészítették a hazai gyártásból származó kínálatot. Az Enger Kft. az egyre növekvő vásárlói igények kielégítésére raktáráruházát 4000 m2-re bővítette, illetve ez mellett 16 db kiskereskedelmi boltot indított be - és üzemeltet - Magyarország délnyugati szegletében.
2007
Megfogalmazódik a gondolata, hogy egy önálló cég végezze a bel- és külföldi partnerek kiszolgálását, kezelje az importtermékeket, illetve keressen újabb piacokat távolabbi régiókban.
2019
E feladatok ellátására alakult meg cégünk az Enger-Impex Kft.

Termékpalettánk

Háztartási faáru

Háztartási fémáru

Háztartási műanyagáru

Papíráru

Játék-Ajándék

Szezonális termékek

Termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük a piaci igényekhez igazítva. Viszonteladó partnereink részére folyamatosan szervezünk akciókat. Nagykereskedő partnereink részére kifejlesztett megrendelő szoftver segíti a gyors, pontos árurendelés lebonyolítását az interneten keresztül.